Els altres premis

La mateixa nit en que es coneix el guanyador del Català de l'Any, EL PERIÓDICO presenta també els guanyadors de dos guardons més que organitza i entrega des de fa varies dècades. Es tracta del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l'Any i el Premi Mercé Conesa a la Millor Iniciativa Solidaria de l'Any. En ambdós casos el guardó és adjudicat per un jurat conformat per personalitats i experts de les respectives àrees.

Els guanyadors de l’edició 2014 d’aquest dos premis van ser els següents:


Premi Mercè Conesa

EL PREMI MERCÈ CONESA DISTINGEIX LA MILLOR INICIATIVA SOLIDÀRIA

El premi Mercè Conesa, que reconeix aquelles persones i institucions que treballen per convertir el món en un lloc millor, arriba a la 17a edició. El jurat ha premiat a l'Aliança contra la Pobresa Energètica que ha donat visibilitat al drama de tantes famílies que no poden pagar el rebut de la llum, de l'aigua i del gas. Una precarietat que, denuncien, afecta 320.000 famílies catalanes.

Vegeu l'article

Premi Millor Iniciativa Empresarial

LA MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL DE L'ANY

La distinció a la Millor Iniciativa Empresarial és el reconeixement més veterà dels que entrega EL PERIÓDICO. Des del 1980, reconeix les empreses més innovadores de Catalunya. El premi del 2014 ha recaigut sobre Hewlett Packard per la seva aposta de futur en el camp de la impressió 3D, que té a Sant Cugat la seva seu principal d'investigació.

Vegeu l'article