Els altres premis

La mateixa nit en que es coneix el guanyador del Català de l'Any, EL PERIÓDICO presenta també els guanyadors de dos guardons més que organitza i entrega des de fa varies dècades. Es tracta del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l'Any i el Premi Mercé Conesa a la Millor Iniciativa Solidaria de l'Any. En ambdós casos el guardó és adjudicat per un jurat conformat per personalitats i experts de les respectives àrees.

Els guanyadors de l'edició 2015 d'aquest dos premis han sigut els següents:


Premi Mercè Conesa

EL PREMI MERCÈ CONESA DISTINGEIX LA MILLOR INICIATIVA SOLIDÀRIA

El premi Mercè Conesa, que reconeix aquelles persones i institucions que treballen per convertir el món en un lloc millor, arriba a la 18a edició. El jurat ha premiat la plataforma Stop Mare Mortum, una associació sense ànim de lucre que lluita per aconseguir una Europa d'acollida i respectuosa amb els drets humans. L'objectiu d'aquesta organització és la denúncia pública i la sensibilització del drama humà dels refugiats.

Vegeu l'article

Premi Millor Iniciativa Empresarial

LA MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL DE L'ANY

La distinció a la Millor Iniciativa Empresarial és el reconeixement més veterà dels que entrega EL PERIÓDICO. Des del 1980, reconeix les empreses més innovadores de Catalunya. El premi del 2015 ha recaigut en el fabricant de material elèctric Simon Holding per la seva capacitat innovadora i la seva àmplia presència internacional.

Vegeu l'article