Balfegó

Grup Balfegó és una empresa constituïda per Manel i Pere Vicent Balfegó, dos cosins germans de l'Ametlla de Mar, que són i han sigut durant tota la seva vida professional pescadors de tonyina roja.


Amb gran esperit emprenedor, l'any 2002 comencen a comercialitzar la seva pròpia pesquera, apostant també per un innovador projecte aqüícola. Aquest projecte és el que els porta a ser actualment la companyia líder a nivell espanyol en captura, manteniment i comercialització de la tonyina roja, sempre oferint un producte d'alta qualitat a més de 20 països i arribant fins i tot a la taula dels restaurants més prestigiosos del món.


D'aquesta manera s'aconsegueix l'objectiu de tancar el cercle  des  de l'origen de la pesca fins al consumidor final, creant un model de gestió de referència al segle XXI. Actualment el grup empresarial compta amb un equip humà de gran talent i experiència que supera els 180 empleats.


El procés de traçabilitat de la marca Balfegó, permet identificar i acreditar de manera individual cadascuna de les  seves tonyines i parts. Els seus clients també poden obtenir certificats de qualitat, anàlisis microbiològiques i percentatge de greix dels productes adquirits, i fins i tot saber el recorregut que ha fet la tonyina des de la mar fins al seu consum.


Les característiques més destacables del producte Balfegó són: l'alta qualitat; la garantia de subministrament, tant en fresc com en congelat, durant tot l'any i a qualsevol lloc del món; i la traçabilitat, tot procurant la sostenibilitat de l'espècie.