Delacrem


DelaCrem, passió per l'artesanal

Delacrem va ser fundat el maig de 2010 per l'italià Massimo Pignata. El projecte es basa en tres valors fonamentals: exigència de la màxima qualitat, elaboració íntegrament artesanal i conrear el plaer, el gust i el sabor mitjançant productes 100% naturals.


Aquests valors l'han portat a ser qualificada com la millor gelateria segons els lectors de Què Fem, com a millor gelateria d'Espanya segons els usuaris de Tripadvisor, així com a aparèixer en dues ocasions al llistat de Solán de Cabras com un dels deu millors establiments de postres del país.


El gelater Massimo prové d'un entorn rural, en concret, de la regió que va veure néixer el moviment del "slow-food". Aquest concepte l'ha marcat sempre, i per aquest motiu el trasllada a diari al seu ofici d'una forma espontània.


La seva missió personal ha estat sempre enfocada a produir diàriament els millors gelats.


La producció, doncs, és limitada no només per manca de logística, sinó també per voluntat propia perquè es pretén precisament oferir un gelat "del dia". Recent fet, fresc, cremós i no un "gelat dur".


Un altre dels seus pilars és la selecció personalitzada dels ingredients. Es cerquen sempre allà on siguin millors, com per exemple la fruita de temporada més fresca possible (trobada arreu dels mercats de la ciutat o en productors locals). A més, la majoria de productes làctics provenen de granges de tot Catalunya i els fruits secs són d'altíssima qualitat. Cada sabor és una recepta única i diferent.


A Delacrem es busca també la fusió del seu excel·lent gelat amb la millor pastisseria i brioixeria artesanal que, acompanyada d'un bon cafè, fa que l'experiència resulti deliciosa, fresca i sana.