Santagloria

Santagloria, artesans innovadors

Santagloria és un referent de fleca artesanal i cosmopolita líder del segment Coffee &Bakery on degustar propostes originals en un ambient acollidor i avantguardista. En la seva carta es poden trobar productes per a tots els gustos, entre ells una gran varietat de pans i una completa línia de pastisseria i salats, a més de cafès aràbics i begudes amb què acompanyar aquestes menges. Compromesos amb la qualitat dels seus productes s'elaboren amb massa mare, blats locals, ingredients 100% naturals, farines de blat de gra sencer i cereals ancestrals. A més s'eviten els greixos hidrogenats, colorants artificials, conservants i organismes genèticament modificats. També disposen de línies sense gluten i amb baix contingut de sal.


Algunes de les seves varietats més representatives són:


El pa d'espelta, arrebossat amb llavors de sèsam i elaborat amb farina d'espelta, que captivarà els amants dels cereals. El pa de coca, un pa pla amb poca molla però amb forats grans i ben definits, gràcies a la seva elevada hidratació i a una fermentació lenta i en fred que li aporten un gust més intens i una durada més llarga. El pa de cervesa, elaborat a partir d'un procés de llarga fermentació amb farines de blat, sègol i massa mare i amb un sabor extraordinari. El pa farcit de panses i nous, un pa de textura i aromes característiques i alt contingut en fibra, ideal per als que els agrada cuidar-se.


Santagloria forma part de la família FoodBox, una innovadora plataforma de restauració, juntament amb altres cadenes consolidades com Taberna del Volapié, Pappiza i L'Obrador.