Bodegas Torres


Cinc generacions innovant en el sector vinícola. Amb més de 50 marques diferents, Bodegas Torres està present a 160 països del món i té una plantilla de més de 1.300 col·laboradors.


El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan es van plantar les primeres vinyes a Vilafranca del Penedès (a 40 km de Barcelona). Des dels seus orígens el 1870, com a empresa exportadora, Bodegas Torres ha aconseguit romandre forta, generació rere generació, davant els canvis de tendències, moda i conjuntures econòmiques. El secret del seu èxit? Unir tradició i noves tendències empresarials i vinícoles amb un únic objectiu: liderar el sector del vi i brandis de primera qualitat.


Avui, el negoci familiar, presidit per Miquel A. Torres, pertanyent a la quarta generació Torres, i dirigit per Miquel Torres Maczassek (cinquena generació), comercialitza més de 50 marques diferents i està present en més de 140 països del món. A Espanya, Bodegas Torres té vinyes a les denominacions d'origen Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Jumilla i Costers del Segre i cellers a Penedès, Priorat, Ribera del Duero i Rioja. A nivell internacional, té celler i vinyes a Xile (Valle Central) i a Califòrnia (Estats Units). Marimar Torres (quarta generació) dirigeix el celler Marimar Estate a la zona de Russian River Valley (Sonoma County).